Image thumbnail

Onze wijnhuizen

The Vinest werkt samen met wijnhuizen in Zuid-Amerika

In Chili lieten wij ons betoveren door de charme van de wijngaarden en mochten wij het verhaal van de wijntelers doorgronden. Een goed gevoel bij het proces en het product gaat boven alles. Daarom selecteerden wij bij Viña von Siebenthal, Villard Fine Wines en Viña AndesTerra de (h)eerlijkste kwaliteitswijnen.

480-Vina-von-Siebenthail---Carmenere-9

Viña von Siebenthal

Een prachtige elegantie met een fijne doordrinkbaarheid. Dat is de onderscheidende kracht van Viña von Siebenthal. Mauro von Siebenthal startte in 1998 dit kleine wijngoed in Aconcagua Valley, noordelijk van Santiago. Decennia later produceert hij rond de 150.000 flessen per jaar.

De oogst bestaat grotendeels uit carmenèredruiven. Mede door Von Siebenthal versterkt dit druivenras de positie van Chili als wijnland.

480-Villard-Gran-vin---Le-chardonnay-10

Villard Fine Wines

Al meer dan drie decennia staat Villard Fine Wines bekend als één van de beste wijnproducenten van Casablanca Valley. Door gebruik te maken van de uitzonderlijke eigenschappen van het lokale terroir, weet Villard wijnen van superieure kwaliteit te produceren.

Met innovatieve productietechnieken en de consistente oogst van cool-climate druivenrassen heeft Villard zich internationaal op de kaart gezet.

480-Vina-AndesTerra---Merlot-5

Viña AndesTerra

Viña AndesTerra is een Chileens familiebedrijf dat in 1930 werd opgericht. De verkoop van druiven aan grote wijnhuizen had toentertijd de focus. In de afgelopen 25 jaar begon Viña AndesTerra echter ook zelf wijn te produceren, waardoor een groot deel van de wereld kennismaakte met deze expressieve en smaakvolle wijnen. 

In het assortiment van The Vinest vindt u zowel de merlot als de sauvignon blanc van Viña AndesTerra.

Aandacht voor wijn

Het aanbod van The Vinest is met aandacht geselecteerd. Onze kwaliteitswijnen worden geproduceerd door wijnboeren in Zuid-Amerika.

Puur genieten

In Zuid-Amerika wordt volop genoten van het leven. Dit proeft u tot op de bodem terug in onze (h)eerlijke wijnen.

Van wijngaard tot kelder

Uw aankoop is door The Vinest geproefd en rechtstreeks geïmporteerd. Wij zijn trots op ons selecte aanbod van kwaliteitswijnen.

Bezoek ons wijndepot

Een wijn is zo veelzijdig als de persoon die hem drinkt. Daarom bent u welkom om te komen proeven op ons wijndepot in Velsen-Noord.